1 ½ liter piskefløde 100 g mørk chokolade 2 dl vand 150 g sukker 1 vanillestang 200 g frost jordbær 10 æggeblommer
Fremgangsmåde:
Smelt chokoladen i vandbad.
Kog vand og sukker op til en tyk sukkerlage.
Blend de optøet jordbær.
Pisk æggeblommerne hvide og tilsæt den kogende sukkerlage under piskning.
Del æggemassen i 3 skåle. Pisk den smeltede chokolade i den ene æggemasse.
Pisk vanille marven i den anden æggemasse. Pisk jordbærmassen i den 3 æggemasse. Pisk så piskefløden til skum og fordel den i de 3 skåle og vend det forsigtigt i.
Til sidst tages en leverpostejs form og de 3 creme hældes skiftevis i formen og kommes i fryseren.
Kategorier på sider:
Vejret Netbutikker Du kan lave din egen regnbue Regnbue diverse Gummistvler Regnbueis opskrift Regntj Regnbue film Bøger Kulturel betydning Rejser & Ferie Billeder af regnbuer