|
|
Lån  


 
Ingredienser:

1 liter piskefløde
100 g mørk chokolade
2 dl vand
150 g sukker
1 vanillestang
200 g frost jordbær
10 æggeblommer

Fremgangsmåde:

Smelt chokoladen i vandbad.

Kog vand og sukker op til en tyk sukkerlage.

Blend de optøet jordbær.

Pisk æggeblommerne hvide og tilsæt den kogende sukkerlage under piskning.

Del æggemassen i 3 skåle. Pisk den smeltede chokolade i den ene æggemasse.

Pisk vanille marven i den anden æggemasse. Pisk jordbærmassen i den 3 æggemasse. Pisk så piskefløden til skum og fordel den i de 3 skåle og vend det forsigtigt i.

Til sidst tages en leverpostejs form og de 3 creme hældes skiftevis i formen og kommes i fryseren.











Information på sider:

Du kan lave din egen regnbue - Billeder af regnbuer - Regnbue film - Regnbueis opskrift - Rejser & Ferie - Kulturel betydning - Bøger - Vejret - Netbutikker -



 Du er her: Rainbow - Rainbow -